"Med Annikas olika terapi-tekniker möter jag mina känslor på olika sätt. Dessa olika terapier har hjälpt mig igenom många jobbiga upplevelser och känslor. Jag har gått i terapi tidigare i livet, började gå i samtal hos Annika och kan inte jämföra några av de andra terapeuterna med henne.

Annikas engagemang, närvaro, värme och lyhördhet är fantastisk. Med Annikas hjälp och mitt egna stora intresse att gå vidare i livet och lämna allt negativt bakom mig, har tiden hos Annika förändrat mitt liv."

-Angela, 42 år

 

 

"En av de saker som jag tycker kännetecknar Annika är hennes totala närvaro. Den gör att jag alltid känner mig trygg och tagen på allvar under terapi- sessionerna.
En stor del av mitt liv har jag, av olika anledningar, tryckt ner mina känslor och ignorerat vad min kropp har försökt säga mig. Jag har ofta flytt in i mig själv, till en verklighet konstruerad i mina tankar.

Med varm och varsam hand har Annika försiktigt lockat fram mig, den jag är, tidigare dold under alla försvar och bakom mina egna föreställningar om hur jag "ska" vara för att få finnas i denna värld.

Jag börjar nu känna att jag visst får finnas, precis som den jag är.

Efter år av ångest och depression och sjukskrivning pga kronisk värk är jag på väg mot något nytt, stort där jag kan få vara en hel människa, i kärlek.
Jag är djupt tacksam och känner mig lyckligt lottad att jag har träffat Annika.

Tack vare henne har denna resa blivit möjlig."
-Cecilia