Samtalsterapi (60 minuter)

I  konfidentiella samtal hittar vi essensen för dig. Din potential och vilja att bli mer av dig själv samt att lära dig lyssna inåt.

Om du söker glädje, kärlek, harmoni eller något annat som du vill ha in mer av i ditt liv, så är du välkommen att boka tid hos mig.

Om det är något som har tagit överhanden i ditt liv, som t ex kontrollbehov, ilska, depression, ångest eller liknande, så är det en bra startpunkt för terapin.

Om du inte kan sätta fingret på vad det är utan att du går omkring med en olustkänsla, avsaknad av glädje, du känner dig inte nöjd fast du "har allt" eller liknande så börjar vi därifrån och tar oss vidare vartefter.

Jag möter dig där du är i livet och vi tar det därifrån. Allt går i den takt du själv bestämmer och vill.

Jag jobbar enligt Psykosyntes-teorin som innebär att vi utgår från känslorna och låter dessa få plats och säga sitt. Det är genom känslorna vi kommer till roten till hur vi ser oss själva, vår omvärld och hur vi hanterar vår vardag.

Eftersom den moderna människa är inriktad på intellektet är det viktigt att låta även andra delar få plats och genom det får balans i livet.

Genom att bli medveten om dina känslor, din kropp, ditt intellekt, din själ, och hur de samarbetar, kan du göra medvetna val och på så sätt styra ditt eget liv.

Meditation är en av de tekniker jag jobbar med.

750:- för en 60 minuters session.